Voice IT MVO

Ons steentje bijdragen aan de maatschappij

Wat wij als gewoon beschouwen, zien anderen als luxe. Bij Voice IT zijn wij de hele dag bezig met computers en niet anders gewend dan dat we werkend apparatuur tot onze beschikking hebben. Voor sommigen is het bezitten van een PC op zich al een hele luxe en dat moeten we niet vergeten. Om hier bij stil te staan hebben wij een partnership met Stichting ANDERS en daar zijn we apetrots op! Deze stichting is bedoeld voor ondernemers die graag een steentje bij willen dragen aan de maatschappij, dat stralen ze uit met hun pay-off:

“Stichting ANDERS daagt ondernemers uit om een stukje van hun unieke diensten/producten/talenten beschikbaar te stellen aan mensen in de samenleving die dát keihard nodig hebben. Met elkaar ontdekken we opnieuw hoe mooi het is om te geven en ontvangen. Want geven maakt rijk!”

Wij dagen alle lezers uit om dit bericht te delen en contact op te nemen met stichting ANDERS om zo wat extra’s terug te geven aan onze samenleving. Stichting ANDERS is te bereiken via 06 – 17479738 of info@stichtinganders.nl.