• ICT telefonie cloud dordrecht
 

Hoe het ooit is begonnen
Voice IT is in 2007 opgericht door Willem van der Weijden. Gespecialiseerd in telefonie ging hij in zijn eentje aan de slag vanaf zijn privéadres. Naarmate het aantal klanten steeg werd de behoefte aan een kantoorpand steeds groter.

Willem betrok met zijn eerste werknemers een pand in Alblasserdam en heeft daar een aantal jaar doorgebracht. Langzamerhand werden er steeds meer diensten geleverd en groeide het bedrijf gestaag door.

Vandaag de dag
Het team van Voice IT bestaat nu uit meer dan 15 enthousiaste medewerkers verdeeld over 4 afdelingen. Sinds 2012 werken we vanuit vanuit een kantoor gelegen in Dordrecht.

Onze focus ligt voornamelijk op bedrijven in het mkb. Waardevolle relaties opbouwen met bedrijven die samen de motor van de Nederlandse economie vormen. Dat vinden wij belangrijk.

Voice IT Dordrecht

De expertise van Voice IT
Sinds de oprichting van Voice IT is gebleken dat bedrijven behoefte hebben aan een partij waar ze zowel met vraagstukken voor ICT als telefonie terecht kunnen. Om aan die behoefte te kunnen voldoen hebben onze medewerkers uiteenlopende kennisgebieden. Waar de één veel weet over serveromgevingen, is de ander weer een expert in telefooncentrales. Met de aanwezige kennis zorgen we ervoor dat onze klanten van het beste advies worden voorzien.

De wereld van ICT en telecom is altijd in beweging, daarom zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Medewerkers volgen regelmatig cursussen en workshops om hun kennis uit te breiden. Interessante ontwikkelingen delen wij graag met onze klanten.

Wij zijn er trots op dat we voor onze klanten mogen werken en voelen ons betrokken bij wat ze doen. U bent dan ook van harte welkom bij ons op kantoor!

Visie

Voice IT wil met haar medewerkers MKB-bedrijven meenemen op het gebied van de nieuwste trend en ontwikkelingen op het gebied van Voice en IT, daarin een passend advies te geven om vervolgens te zorgen voor een juiste implementatie en adoptie van deze nieuwe technologieën.

Missie

Het blij maken van ondernemers in het MKB door al hun zorgen over ICT en telefonie weg te nemen en ze te laten werken met de nieuwste technologieën.

Integer
Professioneel
Servicegericht
Innovatief