• IT en telefonie diensten Dordrecht

Online backup

Backup online, stuur bestanden versleuteld via het internet naar een zwaarbeveiligd datacenter. Een ideale oplossing ter vervanging van backup tapes. En bovenal, geen omkijken meer naar de backup.

Waarom online backup?
Het maken van een backup wordt door veel bedrijven onderschat. Een backup wordt traditioneel opgeslagen op zogenaamde backup tapes. Hiervoor dient iemand verantwoordelijk gesteld te worden die de tapes wisselt, en buiten het bedrijf op een veilige plaats bewaard. Het gaat al vaak mis bij de persoon die hiervoor verantwoordelijk is. Want wat als hij ziek wordt of op vakantie gaat? Verder zijn de tapes erg gevoelig voor temperatuurverschillen en vocht.

Met online backup van Voice IT heeft u geen omkijken meer naar de backup. Met een volledige backup van de server kan de server in geval van nood snel weer online worden gebracht.

5 voordelen van online backup:

  • Altijd beschikking over uw data
  • Elke dag een automatische backup
  • Geen hoge investering nodig voor eigen backup apparatuur en software
  • Data wordt zowel lokaal als buiten uw bedrijfspand opgeslagen
  • Transparante kosten

Back-up Online - Disaster recovery

De hoeveelheid data neemt toe
Onderzoeksbureau Gartner verwacht dat de hoeveelheid data de komende drie jaar met 650% zal toenemen. Een belangrijk gegeven omdat bedrijven steeds meer gewaardeerd worden op de informatie die zij bezitten. Bedrijven die niet goed omgaan met privacy gevoelige data worden daarop afgerekend.

Disaster recovery
Omdat er een volledige backup van uw server wordt gemaakt is het mogelijk om deze weer snel online te krijgen. Met de volledige backup kan op korte termijn een virtuele server ingericht worden die precies hetzelfde doet als de oude server. Gegevens zijn weer toegankelijk en de werkzaamheden kunnen weer opgepakt worden.

Zou u geen volledige backup hebben van de server? Dan is de kans groot dat er veel data verloren gaat. Dit kan desastreuze gevolgen hebben voor het bedrijf.

Voice IT in het kort
Opgericht in 2007 en sindsdien uitgegroeid tot een totaalleverancier van IT- en telefonieoplossingen. Voice IT opereert vanuit Dordrecht en bedient voornamelijk klanten in de regio Drechtsteden. Ondanks onze focus op Zuid-Holland leveren wij ook met veel plezier diensten aan klanten in België, Engeland en Roemenië. Met de uitgebreide expertises van onze medewerkers voorzien wij de klant altijd van het beste advies.

Neem het niet alleen aan van ons

Wat klanten over ons vertellen

“Great and efficient service from Voice IT, would recommend.”

Stacey WhaleyProject ManagerRiver Island

“Persoonlijk en professioneel.”

Arie StamEigenaarHyproma

“Meldingen worden accuraat en op korte termijn opgevolgd.”

Tijmen GriffioenOperationeel ManagerMulder Automotive
Heeft u vragen over Online Backup of wilt u meer weten?