• IT en telefonie diensten Dordrecht

ICT beheer

Een investering in uw IT omgeving is vaak erg kostbaar. Wij zorgen ervoor dat alle systemen goed blijven draaien en dat u en uw medewerkers zonder zorgen aan het werk kunnen.

Waarom IT beheer?
Informatietechnologie is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Voor veel bedrijven is het zelfs zo dat een groot deel van de werkzaamheden stil komen te liggen als er een storing optreedt in het systeem. Het komt erop neer dat bedrijven erg afhankelijk zijn van hun IT omgeving. Het onderhouden van een IT omgeving neemt tijd in beslag en kan veel geld kosten.

Bij Voice IT zorgen we ervoor dat alles goed werkt en ook goed blijft werken. Met geavanceerde software monitoren wij het netwerk 24/7. Vaak kunnen wij al maatregelen treffen voordat er een storing optreedt. Verder wordt de continuïteit van systemen gewaarborgd door preventief onderhoud aan servers en werkstations.

Kostentechnisch gezien zijn investeringen in de IT omgeving erg kostbaar. Wij zien erop toe dat uw investering maximaal benut wordt.

De voordelen van IT beheer:

  • 24/7 monitoring van servers / werkstations
  • Hulp op afstand van onze servicedesk
  • Onsite support indien gewenst of in geval van speod
  • Routine onderhoud aan servers en werkstations
  • Antivirus- en anti-spam management
  • Back-up management
  • Licentiebeheer

Tips voor een nieuwe computer

Antivirusmanagement
Onderdeel van IT beheer is het beheren van antivirus programma’s binnen een bedrijf.
Een antivirusprogramma draait op zichzelf en heeft doorgaans weinig aandacht nodig. Toch komt het voor dat een antivirus programma stopt met werken door een onbekende fout. Dit kan een ernstig beveiligingslek veroorzaken waardoor één systeem het complete netwerk kan infecteren. Dankzij antivirusmanagement kan dit voorkomen worden. In geval van problemen krijgen wij direct een melding waarna het snel opgelost kan worden.

Routine onderhoud
Het is van belang om servers en werkstations regelmatig te voorzien van de laatste updates en patches. Een antivirusprogramma biedt geen veiligheid tegen een lek in het systeem omdat het alleen verholpen kan worden door een update of patch.

Naast het updaten worden de servers ook opgeschoond van oude bestanden. Een server loopt langzaam vol met tijdelijke bestanden die niet weggegooid worden door het systeem zelf. Door regelmatig op te schonen blijft het systeem  optimaal werken en blijft er genoeg schijfruimte over voor andere applicaties en data.

Voice IT in het kort
Opgericht in 2007 en sindsdien uitgegroeid tot een totaalleverancier van IT- en telefonieoplossingen. Voice IT werkt vanuit Dordrecht en bedient voornamelijk klanten in de regio Drechtsteden. Ondanks onze focus op Zuid-Holland leveren wij ook met veel plezier diensten aan klanten in België, Engeland en Roemenië. Met de uitgebreide expertises van onze medewerkers voorzien wij de klant altijd van het beste advies.

Neem het niet alleen aan van ons

Wat klanten over ons vertellen

“Great and efficient service from Voice IT, would recommend.”

Stacey WhaleyProject ManagerRiver Island

“Persoonlijk en professioneel.”

Arie StamEigenaarHyproma

“Meldingen worden accuraat en op korte termijn opgevolgd.”

Tijmen GriffioenOperationeel ManagerMulder Automotive
Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies?